علت روشن بودن چراغ ایربگ

علت روشن بودن چراغ ایربگ چندین دلایل متفاوت دارد در ابتدا به خود وظیفه ایبربگ می پردازآن این است که در حین وقوع خطر و احتمال وقوع آن هشدار می دهد و همچنین  در مواردی همانند تصادف باز شده و مانع برخورد و اصابت سر شرنشینان به قسمت های سخت خودرو می شود و به نوعی مانند یک محافظ عمل می کند و مانع وقوع اتفاقات بد و مواردی مانند خدایی نکرده مرگ می شود.

چرا چرغ ایربگ روشن می ماند؟

چراغ ایربگ هنگام استارت زدن ماشین حدود ۵ ثانیه روشن می شود و سپس  بعد از آن خاموش می شود اما اگر همچنان روشن ماند وخاموش نشد اید دانست که مشکلاتی در سیستم و ایراداتی در آن وجود دارد که باید بررسی شود و نباید به راحتی از کنار آن گذشت تا مشکل های زیادی به بار نیاورد.

چند دلیل وجود دارد

  • خرابی پشت آمپر
  • خرابی سنسور
  • هشدار برای عمل نکردن ایربگ در وقوع خطرات
  • خوردگی قطعات

در زمان روشن بودن چراغ ایربگ چه کنیم؟

در این زمان بیهوده نگران نباشید و استرس نگیرید فقط باید تا حد امکان اگر بی تجربه هستید و زیاد سر در نمی آورید زیادی آن را دست کاری نکنید در اول کار می بایست کمر بند خود را چک کنید اگر همچنان روشن ماند باید کامپیوتر ماشین دیاگ زده شود تا کد مربوط به مشکل آن بررسی شود در کل بخواهیم برایتان بگوییم بهتر است این کار توسط یک فرد ماهر و با تجربه انجام شود و به یک تعمیر کار مراجعه کنید.

 

آیا می توان با وجود روشن بودن چراغ ایربگ رانندگی کرد؟

در این مورد نمی توان جواب قطعی داد،اما در کل باید بگوییم که نه ایمنی نیست و خطر دارد .سعی کنید چرا که علاوه بر آنکه خطر ناک است و ایمن نیست مدام حواس شما را پرت می کند و استرس می دهد که در این صورت رانندگی سخت و مشکل خواهد بود زیرا شما داعم ترس و استرس دارید، حتی اگر مشکلی شما را تهدید نکند پس سعی کنید هر چه سریع تر این مشکل را رفع کنید و آن را به یک تعمبر کار نشان دهید.

آیا چراغ ایربگ را خاموش کنیم؟

توجه داشته باشید که هرگز نباید چراغ ایربگ را خاموش کرد و از این کار جدا خودداری کنید .چرا که علاوه بر آنکه هیچ گونه مشکلی را برطرف نمی کند بلکه آن را بدتر می کند و از اعلام هشدار جلوگیری می کند. اینکار را با چند مرحله ای اگر سیستم مشکل نداشته باشد می توان انجام داد و ریست کرد اما توصیه نمی شود پس بهتر است قبل از انجام هر کاری و دست کاری به تعمیر کار نشان دهید تا مشکل شما را رفع کند.

اجزای سیستم ایربگ

  1. کپسول گاز
  2. سنسورها
  3. سیم های رایط
  4. مرکز کنترل
  5. کیسه هوا
  6. سیستم باد کننده

انواع کیسه هوا

  • کیسه هوای پرده ای
  • کیسه هوای جانبی
  • کیسه هوای زانویی
  • کیسه هوای عقب
  • کیسه هوای عابر پیاده
  • کیسه هوای سرنشینان خودرو

ایربگ SRPبا SRS چه تفاوتی دارد؟

حروف SRS مخفف شده از عبارت Supplemental Restraint System به معنای سیستم محدودکننده مکمل است و معمولا طبق شاخصه‌های مقرر شده برای آن، کیسه‌های هوا بر اساس فشار وارده بر کمربند ایمنی سرنشینان عمل می‌کنند و قابلیت تنظیم میزان بازشدگی ایربگ را ندارند.ولی فناوری SRP که به عبارت Supplemental Restraint Protection اشاره می کند،به نوعی  جدیدتر از آن بوده است و در آن میزان انبساط کیسه‌های هوا قابل تنظیم است.

 

در آخر

با انواع ایربگ و وظیفه آن اشنا شدید و دانستید که این علائم را باید جدی بگیرید سایت امداد خودرو اورمیه شما را با بهترین مقالات و موضوعات آشنا می کند اگر هر پیشتهادی یا انتقادی دارید خوشحال می شویم با ما در ارتباط بگذارید همچنین پیج اینستاگرام امداد خودرو ارومیه را دنبال کنید.