علت گاز نخوردن ماشین چیست؟

علت گاز نخوردن ماشین را می دانید ؟ در این مقاله سعی داریم این موضوع را کاملا برای شما روشن سازیم تا در رفع این مشکل راحت تر باشین .

در این از مقالات بخش بلاگ سایت امداد خودرو ارومیه تا انتها همراه ما باشید!

علت گاز نخوردن ماشین

علت گاز نخوردن ماشین من چیست؟

هر چقدر بیشتر در مورد امور فنی ماشین اطلاعات کسب کنید، رانندگی کردن برایتان راحت تر می شود. گاهی اوقات پای خود را روی پدال گاز می گذارید ولی ماشیت هیچ تغییری پیدا نمی کند و شتاب نمی گیرد. دلایل متعددی برای گاز نخوردن ماشین وجود دارد که در ادامه آن ها با هم بررسی خواهیم کرد. چک‌کردن  قطعاتی که به گاز نخوردن ماشین ارتباط دارد و باعث می‌شود که از بروز این اتقاق در زمان مناسب جلوگیری شود. به‌ طور کلی هم استفاده از بنزین باکیفیت می‌تواند تاحد زیادی خودرو را از مشکلاتی مانند گاز نخوردن ماشین دور نگه دارد. بنزین سوپر گزینه مناسبی است و مصرف آن تا حد زیادی باعث اجتناب از این مشکل می‌شود.

مشکل در سنسور اکسیژن

سنسور اکسیژن قطعه ای است که مقدار اکسیژن موجود در گازهای خروجی از موتور را اندازه‌گیری می‌کند.خرابی سنسور اکسیژن در عملکرد موتور و آلایندگی محیط اثر منفی دارد و علت آن ورود آلودگی‌های مختلف به اگزوز می باشد. یک سنسور اکسیژن آسیب دیده ، کثیف یا معیوب منجر به افزایش یا کاهش میزان هوا شده و شتاب کند می شود.

خرابی فیلتر هوا

فیلتر هوا قطعه ای است که هوای ورودی به موتور را تصفیه می کند. در صورت بروز مشکل برای این قطعه هوای کافی به موتور منتقل نمی‌شود و ماشین گاز نمی‌خورد. پس بسیار حائز اهمیت است که این فیلتر هارا به صورت مدوام چک کنید تا مشکل اساسی تری برای خودرو شما اجاد نشود. می‌دانید که استفاده از فیلتر هوای سالم در حفظ سلامت موتور خودرو نقش زیادی دارد فیلتر هوا از قطعات مهم درهمه خودروها محسوب می‌شود که معیوب‌ بودن آن می‌تواند در گاز نخوردن خودرو تاثیرگذار باشد. فیلتر  هوا از ورود هر گونه اجزای اضافی به موتور خودرو جلوگیری کرده و موتور را از آسیب آلاینده‌ها و ذرات خارجی حفظ می‌کند.

خرابی دیسک و صفحه

هوای کافی به موتور منتقل نمی‌شود و ماشین گاز نمی‌خورد. فیلتر هوای گرفته یا معیوب در درازمدت مشکلات فراوانی را برای موتور خودرو ایجاد می‌کند؛ بنابراین جهت اطمینان از سلامت و تمیزی فیلتر هوا، هرچند وقت یک‌‌بار آن را تعویض کنید. در ادامه به شما از علت های خرابی دیسک و صفحه می گوییم:

مهم ترین علائم خرابی دیسک

  • گاز هرز خوردن خودرو
  • عدم کشش در سربالایی ها
  • تلق تلق خوردن کلاچ در هنگام گرفتن پدال آن
  • لیز خوردن کلاچ
  • شنیدن صدای جیر جیر کلاچ
  • وجود ایراد در حین تعویض دنده
  • تاب برداشتن دیسک و صفحه

اتمام یا نامرغوب‌بودن روغن موتور

روغن موتوربی کیفیت یکی از مهم ترین علت گاز نخوردن ماشین می تواند باشد. حتما باید دقت کنید روغن موتوری که برای ماشین خود خریداری می کنید از کیفیت بسیار بالایی برخوردار باشد. چون تاثیر بسیاری در موتور خودرو شما دارد.

وجود مشکل و خرابی در پمپ بنزین خودرو

سوخت برای اینکه بتواند به موتور برسد از وسیله ای به نام پمپ بنزین استفاده می کند که این پمپ بنزین بنزین و سوخت را با استفاده فشار وارد کردن به آن به موتور می رساند. اگر پمپ بنزین اتومبیل به گونه ای خراب شود که سوخت را نتواند به درستی به موتور برساند شاهد افت سرعت اتومبیل خواهیم بود و اتومبیل دیگر توان حرکت مانند اول را ندارد و شتاب خود را ازدست می دهد و گاز نخورد.

عیوب مکانیکی در اگزوز

اگر راه خروج گازهای حاصل از احتراق مسدود شده باشد، از توانایی تنفس موتور شما جلوگیری می کند. از آنجا که گاز نمی تواند خارج شود ، افزایش فشار گازهای خروجی می تواند قدرت موتور را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. بنابراین بررسی کاتالیست و اگزوز از دیگر مواردی است که باید بررسی شود.

 

علت گاز نخوردن ماشین

 

علت گازنخوردن ماشین اتوماتیک

خوب است بدانید که مسئله گاز نخوردن ماشین در خودروهای تمام اتومات هم ممکن است دیده شود. در خودروهای انژکتوری مشکلات دیگری هم می‌تواند موجبات گاز نخوردن ماشین را فراهم کند. مثلا:

  •  کثیف‌شدن انژکتور خودرو
  •  خرابی سنسور گاز
  •  خرابی سنسور دور موتور
  •  خرابی مَپ سنسور؛
  • خرابی سنسور هیدرولیک فرمان
  • خرابی سنسور پدال گاز و کلاچ
  • وجود مشکل در قطعه ECU

چطور می‌شود از نوسان گاز جلوگیری کرد؟

  • از بنزین خوب و استاندارد استفاده کنید.
  • استفاده از بنزین سوپر شاید بهترین راه برای جلوگیری از بروز این مشکل باشد.
  • بررسی کامل قطعات خودرو

چرا ماشین اول صبح گاز نمی‌خورد؟

گاز نخوردن ماشین در ساعت‌های ابتدایی روز می‌تواند خاطر شما مکدر کند. دقت داشته باشید که علت گاز نخوردن ماشین را نمی‌توان به شانس و عوامل غیر فنی نسبت داد. کمبود انرژی اولیه برای روشن شدن موتور باعث ریپ زدن موتور و یا گاز نخوردن آن می‌شود. اگر کمبود انرژی خودرو شدید باشد، احتمال گاز نخوردن ماشین بیشتر است.

علت گاز خوردن ماشین در حالت دنده

  1. فرسودگی یا آسیب دیدگی شمع‌های خودرو
  2. وجود نشتی در لوله‌های انتقال دهنده سوخت به موتور
  3. اختلال در عملکرد استپر موتور
  4. اختلال در عملکرد انژکتور
  5. اختلال در سنسورهای خودرو (مپ سنسور، سنسور دور موتور، سنسور دریچه گاز)
  6. ضعف در عملکرد سیم، پدال و دریچه گاز
  7. معیوب بودن ECU

علت گاز نخوردن ماشین در حالت درجا

علت گاز نخوردن خودرو در حالت درجا به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد، اما از مهم ترین آن ها می توانیم به خرابی فیلتر هوا، استفاده از روغن نامناسب در موتور، مشکل در پمپ بنزین ماشین و خراب بودن استپر ماشین اشاره کنیم.

کلام اخر

سعی کنید خودرو خود را هر چند وقت یکبار برای معاینه و بررسی به تعمیرگاه ببرید، بگذارید تا متخصصان به بررسی بخش‌های مختلف آن بپردازند. اگر هم خودتان توانایی بررسی و حل مشکل را دارید، به این مشکل بی‌محلی نکنید. . کامل نکاتی را که به آن اشاره کردیم را جدی بگیرید و جلوگیری و پیگیری های لازم را  انجام دهید. جدی‌گرفتن نکات گفته شده می‌تواند شما را هر چه سریع تر در حل مشکلات یاری کند.

مقالات دیگر سایت امداد خودرو ارومیه را از دست ندهید!! امیدواریم با مطالعه کامل این مقاله، مشکل علت گاز نخوردن خودرو شما حل شده باشد.

حتما نظرات خود را زیر این پست با ما به اشتراک بگذارید.